^Terug Omhoog

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Educatief Menu


 

 

Ook maatwerk in tafellinnen is mogelijk:

Naar uw wensen, maat en afwerking eventueel op patroon maken we in eigen atelier het tafellaken wat u zoekt.

U heeft keuze uit c.a 400 tafellakens op maat en talloze stoffen van traditioneel 100% linnen, Halflinnen en ideaal voor privé-gebruik de Polylin bestaande uit 55% Linnen en 45% polyester voor optimaal strijk en onderhoudsgemak o.a. in wit champagne en rose.

De Hotelin collectie met uitgebreid kleurenpalet is speciaal geweven voor toepassing in de professionele horeca, zonder verval bij confectie betaalt u geen cent teveel.

Hoe neem ik de juiste maat voor mijn tafelkleed:

Ga in principe uit van de maat van het tafelblad en tel daar twee maal, voor de lengte en de breedte ten minste 25 cm bij op als afhang, dus maat tafelblad erbij opgeteld 50cm voor de lengte en de breedte.

Indien u een grotere afhang wenst telt u er zowel voor de lente als de breedte twee maal (voor beide zijden) de door u gewenste afhang erbij op.

Bij een ovale tafel neemt u een patroon in papier van de helft van het tafelblad en geeft u daarbij de gewenste afhang op.

Eventuele krimp na wassen volgens aangegeven voorschrift bedraagt normaal niet meer dan ca. 3% of zal bij afwijkende stoffen door ons worden aangegeven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright 2019  't Vlasschuurken